avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
ionionut a scris:

01.11.2011 - codurile civil si penal :">
procedurile...... prin 2013... probabil:)

pentru cei ce nu stiu legat de noile coduri !!!
Acum se invata dupa cele vechi!
Ultima modificare: Vineri, 16 Iulie 2010
mihaeladaroiu, utilizator
Iulia O a scris:

Referitor la nr concurentilor, cred ca vor fi multi, poate mai multi decat in anii precedenti. (parerea mea only) Dar sunt tare curioasa acum cate locuri scoate SNG la concurs, tinand cont ca anul asta e singurul an cu 2 sesiuni de examene..... :-/

:luck: Iulia asa de multi sunt dati afara zilele astea cel putin de la primarii incat sunt convinsa ca cei cu studii superioare juridice vor ingrosa randurile noastre...
De acord cu tine! De asta imi este si mie tare frica...... Oricum trebuie sa reusim!;)

Buna la toti, la fel ca si voi ma aflu si eu printre cei care vor sustine concursul pt SNG.
Citesc de mult timp forumul dar astazi este pentru prima data cand postez in el.
Eu am o nelamurire pe care poate voi mi-o puteti clarifica; ati vazut probabil si voi ca spre ex la procedura civila sunt anumite subiecte din tematica care nu se gasesc punctual in cod, gen. actele de procedura notiune si clasificare, dr si indatoririle procesuale ale partilor, abuzul de drept etc voi ce faceti cu astea? A, si mai am o intrebare, sectiunea III prim cercetarea procesului in cazul administrarii probelor de catre avocati, intra si asta pt ex.?
Sincer si eu invat tot din coduri si legile de org. ma gandesc ca ar fi multe puncte importante din cod proc civ sa ne dea decat sa ne bage in clasificari si altele care nu s-ar regasi n cod,nu?
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile pe care sper sa mi le dati si mult spor la invatat.
Intr-adevar daca iei tematica la procedura civila si sa te ghidezi dupa cod la inceput te ia capul:hammer: Dupa ce parcurgi materia incepi sa le cam pui la locul lor, poate nu in totatilate dar cat de cat...
Sincer, urmarind subiectele anilor trecuti, nu am vazut ceva extra cod doar definitii ( intampinare...) cerute pe care le cauti in tratat sau pe internet!!!....
Voi ceilalti aveti alte pareri? :fight:
Ultima modificare: Vineri, 16 Iulie 2010
mihaeladaroiu, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)