avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
rino83 a scris:

Iulia O a scris:

Am participat la concurs si am picat din vina mea. Am invatat numai dupa coduri si legi si a fost foarte bine. M-am pierdut la examen, am raspuns altceva, desi erau intrebari clare si precise cu raspunsuri scurte, pe care le stiam la iesire din sala. Am invatat si o sa invat numai din coduri si legi ca sunt suficiente. Cu singura precizare ca trebuiesc invatate cuvant cu cuvant......

Cuvant cu cuvant mi se pare cam fortat, totusi :)...nu suntem dotati cu cipuri si practic e in fiinta umana sa nu poata retine ad-literam...ceea ce trebuie facut e sa retinem esenta si sa fim foarte atent la nuante...si eu am picat in februarie tot la o diferenta infima si tot din aceleasi cauze...la iesirea din examen, subit mi-am amintit tot ceea ce trebuia sa scriu si n-am facut-o...mediul acela de examen isi pune amprenta si pe psihic, cu consecinte din cele mai nefaste pt cei mai anxiosi...mult succes la urmatorul examen !
Multa bafta iti doresc si eu tie! Poate reusim sa lasam emotia la usa de data asta. La mine acum e un pic si mai greu de realizat, dar am zis ca incercarea moarte nu are. S-au schimbat conditiile de invatat, si timpul alocat. Dar incerc sa fiu optimista....
MariSmile a scris:

buna...imi dores sa incerc si eu anul acesta la SNG si vreau sa fiu la zi cu toate noutatile in ceea ce priveste admiterea,tocmai de aceea m-am inregistrat pe acest forum...sper sa ma primiti alaturi de voi...multumesc anticipat...

Bine ai venit ! =D>
Iulia O a scris:

Multa bafta iti doresc si eu tie! Poate reusim sa lasam emotia la usa de data asta. La mine acum e un pic si mai greu de realizat, dar am zis ca incercarea moarte nu are. S-au schimbat conditiile de invatat, si timpul alocat. Dar incerc sa fiu optimista....

Ce crezi Iulia, vor fi mai multi de 400-500 la examenul asta? Am vazut intr-un an in toamna erau vreo 600....:help:
Cuvant cu cuvant mi se pare cam fortat, totusi :)...nu suntem dotati cu cipuri si practic e in fiinta umana sa nu poata retine ad-literam...ceea ce trebuie facut e sa retinem esenta si sa fim foarte atent la nuante...si eu am picat in februarie tot la o diferenta infima si tot din aceleasi cauze...la iesirea din examen, subit mi-am amintit tot ceea ce trebuia sa scriu si n-am facut-o...mediul acela de examen isi pune amprenta si pe psihic, cu consecinte din cele mai nefaste pt cei mai anxiosi.

Tu ai dreptate dar partial. Retii esenta cand stii ca vei avea teste grila dar cand trebuie sa dai textul articolului, el trebuie sa fie ca in cod! Poate avem si grile, desi.... cam slabe sperante!:coffee:
Ultima modificare: Joi, 15 Iulie 2010
mihaeladaroiu, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)