avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
asta este altceva
multumesc ...m am mai linistit =D>

La civil am vazut spete!!!...:confused:
Tu termini acum Alina, ai materia proaspata, eu am terminat acum 5 ani... si s-au cam schimbat multe...:blush2: , dar vom reusi ai sa vezi!!!:D
am si eu o rugaminte pentru cei care au mai dat la SNG..la mine e primul an cand dau si sunt cam speriata din discutiile voastre de pe forum in legatura cu depunctarea sinonimelor..invatarea cuvant cu cuvant...ma intrebam daca are cineva sa-mi dea si mie subiectele din anii trecuti de la concurs si sa-mi dea si mie cateva informatii despre cand se va sustine concursul?va multumesc!
deea1988 a scris:

am si eu o rugaminte pentru cei care au mai dat la SNG..la mine e primul an cand dau si sunt cam speriata din discutiile voastre de pe forum in legatura cu depunctarea sinonimelor..invatarea cuvant cu cuvant...ma intrebam daca are cineva sa-mi dea si mie subiectele din anii trecuti de la concurs si sa-mi dea si mie cateva informatii despre cand se va sustine concursul?va multumesc!

pentru subiecte intra pe www.grefieri.ro si descarcati-le de pe fiecare an in parte, subiecte si barem. :)
Referitor la examen, se stie ca se da in noiembrie 2010 dar inca nu avem data exacta , numar locuri . Asteptam sa se afiseza anunt oficial . Urmareste forumul totusi caci noi aici comentam si anuntam tot ce stim!!! Citeste si paginile anterioare daca vrei sa aflii mai multe !Pana atunci pune mana si invata ca timpul trece repede!:clapping:
Ultima modificare: Miercuri, 14 Iulie 2010
mihaeladaroiu, utilizator
Imi place tare mult optimismul vostru si va doresc multa bafta! Eu sunt mai pesimista in privinta asta deoarece am avut o tentativa esuata cu cateva sutimi, la SNG. Sa aveti spor la invatat!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)