avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Referitor la nr concurentilor, cred ca vor fi multi, poate mai multi decat in anii precedenti. (parerea mea only) Dar sunt tare curioasa acum cate locuri scoate SNG la concurs, tinand cont ca anul asta e singurul an cu 2 sesiuni de examene..... :-/
iulia raspunde-mi si mie te rog din experienta ta este atat de imposibil sa invati codurile mot a mo ?ma sperie putin gandul ca voi sunteti deja pregatiti.eu mai stau pana luni si ma apuc serios de invatat.mi-am luat o pauza de o saptamana sa imi revin dupa liceenta pt ca simteam ca nu sunt capabila sa ma apuc imediat de invatat
Sincer, mie nu mi se pare greu. Mai intai le intelegi si apoi le memorezi. Ca daca nu le intelegi logica nu ai cum sa le retii. Dar nici usor nu este. Multa rabdare, multa vointa, multa bafta, multa cafea, si nu in ultimul rand mult noroc iti doresc.
multumesc lafel si tie mult noroc caci in toate nu trebuie sa iti lipseasca norocul.chiar si sclipirea de moment in care iti amintesti ce trebuie scris tot noroc se numeste.te voi tine la curnt cum decurg lucrurile cand ma voi apuca serios de invatat
Cine afla primul de locurile scoase de SNG sa ne anunte si pe noi.
:hugall:
Spor la invatat si mai usor cu cafeaua , e vara, e cald si va face rau!:giggle:

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)