alina nedelcu a scris:
:O dumnezeule! iei f in serios toata treaba asta! probabil tu nu te ai intalnit niciodata cu astfel de chestii....poti sa mi raspunzi la o intrebare? vrei sa sustii examenul asta???? si daca da, de ce? cati dintre noi de aici nu dau pentru grefieri doar pt ca sa intre in sistem? sa faca altceva dupa?
respect seriozitatea voastra de care dati dovada si faptul ca iubiti ce faceti.....dar......DE CE VA PLACE MESERIA DE GREFIER????? puteti sa mi raspundeti, macar unul dintre voi sincer?
mie una mi sa spus decat ca e o slujba unde muncesti pe branci si care e platita foarte prost....imi pare rau ca vin eu acum cu dintrastea...sincer....dar cati dintre voi nu incercati la sng doar pentru ca in alta parte n avem loc fratilor?
daca gresesc....imi cer mii de scuze....prob exista printre noi si cei care au visat la slujba de grefier inca de cand au intrat la facultate;).....dar oare majoritatea n au visat un job mai bine platit?
daca nu e nimeni de acord cu mine .....puteti sa ma dati afara de pe forum.....dar acum pe bune: cunosc cazuri si la INM unde s a intrat de manuta! asa ca tu zz-man esti un caz fericit daca nu ai intalnit astfel de cazuri....
Mie mi se pare destul de onorabila slujba de grefier...chiar iti poate aduce satisfactii, daca ai dorinta sa progresezi constant si sa inveti cat mai multe lucruri si sa nu te multumesti la a te plafona dupa ce ai reusit sa promovezi examenul...trebuie sa vezi si jumatatea plina a paharului: nu vei avea timpp sa te plictisesti deloc, daca ne raportam la volumul de munca si la cat de solicitat esti...desi in ordinea prioritatilor e INM(unde sansele de intrare sunt infime), as fi cel mai fericit daca as reusi in noiembrie sa promovez examenul...cat de spre faptul ca trebuie sa redai in raspunsuri 1/1 articolele asa cum sunt in cod, e relativa treaba...mie, la examenul din februarie mi s-au punctat raspunsuri care nu aveau aceeasi forma ca in coduri, dar care exprimau aceeasi idee.