avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Nici eu nu cred ca se asigura cazare ori se deconteaza chiria. Si cum s-a scris si mai sus, daca cititi cu atentie statutul veti deduce ca prevederile sunt pentru calitatea pe care o veti dobandi dupa absolvire, deci dupa ocuparea postului. Intrebare cei 600lei de care au mai amintit unii se platesc indiferent de faptul ca ai sau nu studii superioare juridice? Nu se face o diferentiere? Intreb pentru ca am inteles ca dupa ocuparea postului, salariul se va stabili inm functie de studiu, de gradul instantei la care ajungi, vechime(dupa) etc.
Stiti ceva in legatura cu asta? Vedeam mai sus specificand ceva de genu 1000 lei/luna? It is true?
Hai spor la toata lumea! O zi frumoasa!
Studiile superioare juridice sunt o conditie esentiala pentru a depunea dosarul la SNG (care acum instrueste numai grefieri de sedinta timp de 6 luni si care nu au voie sa paraseasca sistemul 5 ani, altfel plateste indemnizatia de cursant si cheltuielile de scolarizare).
Indemnizatia de cursant se poate mari daca se aplica legea unica de salarizare.
Buna!
Poate intereseaza pe cineva...
[ link extern ]
Buna am si eu o intrebare:stie cineva cam cate persoane sunt inscrise din Bucuresti?Eu m-am inscris pe 7 ian. si eram a 4-a, sper sa nu mai fim asa de multi pe loc ca in sept, subiectele sa fie mai accesibile
Vom afla cu totii pe 9 februarie cati suntem cand se va afisa lista cu cei admisi pentru test. Cu siguranta nu vor fi ca in toamna, dar... subiectele cred ca vor fi se aceeasi dificultate.
Spor la citit!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)