avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
stie cineva daca la mijloace procedurale de invocare a necompetentei instantei pe langa exceptia de necompetenta mai intra si altceva?

mersi,

spor la inv
Se studiaza si declinarea de competenta = institutia prin care se realizeaza autocontrolul asupra competentei (organul judiciar fiind obligat sa isi verifice competenta din oficiu); verificarea asupra competentei se realizeaza si in urma exceptiei de necompetenta ridicata de cei interesati.

Toate cele bune.

Este cineva care a terminat SNG si poate sa-mi raspunda la intrebari?
Notele din timpul scolii se obtin greu,ma refer daca este dificil sa iei numai note mari,cum sunt cursanti ?
Ultima modificare: Duminică, 7 Februarie 2010
kristin_i77@yahoo.com, utilizator
salut! am o intrebare pt cei deja admisi si poate deja absolventi a SNG-ului. De cate ori ati trecut prin materie inainte de examen? oricum e o intrebare relativa pt ca fiecare are ritmul lui si memoria lui, dar macar asa.. de curiozitate..
mult spor! astept raspunsuri
Surprize f. f. mari din punctul meu de vedere:am sunat la sng si mi s-a spus ca urmeaza sa se afiseze lista candidatilor admisi la concurs, stiti cati suntem?429 adica iar vreo 6.5-7 pe loc asa ca trebuie sa ne asteptam la niste subiecte "tari", nu?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)