Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
floare de gheata, spune-mi, te rog, eu ti-am scris in privat sau mesajul meu a fost public? Inca nu prea ma pricep la a scrie mesaje in forum:">...e posibil sa fac greseli
buna. bebele meu are spre 10 luni si e cum e mai dificil, X-( #-opentru ca merge, dar totusi ma ambitionez sa cred ca voi putea. ma supara teribil ca nu apuc sa citesc cum ar fi cazul, dar trag nadejde. #-o eu zic ca mai sunt totusi 2 luni. e dificila procedura, mai ales civila, dar e totusi o sansa: nu o irosi! baga tare, desi e f greu in situatia actuala, si mergi inainte. ai avea mult de castigat din experienta examenului, nemaivorbind de promovarea lui in sine... mult noroc si spor!
sa iti traiasca bebele!
salve...cum nimeni nu a "indraznit" sa-si sacrifice timpul pentru a ma ajuta, am incercat sa gasesc eu materialul pentru organizare judiciara, insa as avea nevoie, va rog, sa-mi spuneti daca ceea ce am gasit eu este acualizat:
1. Legea 304/2004 actualizata pana in 2008
2. Legea 567/2004 actualizata pana in 2009
3. ROI instante judecatoresti actualizat pana in 2008
4. ROI parchete 2007
5. Codul deontologic 2005.
Va multumesc frumos!
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)