Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
pe pagina anterioara am pus un link de unde puteti descarca legile de la organizare. dati click pe link si apoi click pe "free download". le aveti pe toate 5 acolo. este in format .rar.
Revenind la procedura civila, cum intelegeti sensul art. 30 alin. 4: "cererile de recuzare inadmisibile potrivit art. 28 se solutioneaza de instanta in fata careia au fost formulate", iar
art.28 alin. 2(1) : "cererile de recuzare a inst. ierarhic superioare formulate la instanta care solutioneaza litigiul sunt inadmisibile".
Eu inteleg astfel si va rog sa ma corectati:
- ca nu sunt admise cererile de recuzare a inst. ierarhic superioare formulate la inst. care solutioneaza litigiul-art. 28 alin 2(1), ci se solutioneaza de instanta in fata careia au fost formulate - art. 31 alin. 4
=>pai nu se contrazic????X-(
Nu inteleg #-o, va rog sa ma ajutati! Multumesc.
Ema-denisa: sa iti traiasca ingerasii, si sa-ti poarte noroc......... Eu am dat examenul asta acum cativa ani cand si al meu baiat era mic, am picat cu brio la diferenta de cateva sutimi; asa ca iti doresc multa putere de munca si mult noroc!:)
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)