Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Multumesc, sanatate multa si ingerasului tau.
Am o fetita in clasa a 2 a si un baietel de 8 luni. Cat stau in conc. de crestere copil mi-am propus sa fac ceva util, sa invat pentru SNG.
Ma straduiesc sa termin toata materia pana in noiembrie. Am cam lungit-o pana acum cateva zile. Insa mi-am facut un program si trag tare sa ma tin de el, astfel sa termin pana atunci. Sper din tot sufletul sa fiu si eu printre cei admisi anul acesta, deoarece la anul o sa fiu mult mai incarcata de emotii din mai multe motive, plus ca mai mult decat probabil vom invata noile coduri de procedura.
Stiu ca nu e greu acest examen si ca poate fi trecut, dar asta numai daca depun un anumit efort si chiar imi face placere sa le recitesc si sa le retin.
Multa bafta si noroc!!!=D>
ema-denisa,te rog frumos trimite-mi si mie dasarul tau de la organizare ca nu reusesc sa descarc deloc.iti scriu adresa pe privat iti multumesc de ajutor
buna. eu una as vrea sa stiu, daca dupa toate calamitatile de anul asta, preconizati sfarsitul lumii, si daca da, cam cand?
wtf, cei care intra pe aici, noi fiind, sunt prea destepti, prea lenesi sau prea pretiosi ca sa citeasca topicul de la inceput?
se pun intrebari in reluare, mai rau decat la "Relatii cu publicul".
ema, legat de cele doua articole, eu una inteleg asa: Nu se pot recuza judecătorii, rude sau afini ai acelora care stau în judecată ca tutore, curator sau director al unei instituţii publice sau societăţi comerciale, când aceştia nu au interes personal în judecarea pricinii. Daca totusi se cere recuzarea pentru astfel de motive, cererea va fi respinsa ca inadmisibila (art. 28) si se judeca de catre instanta in fata careia a fost formulata (art.30).
Citesc si rascitesc, si tot nu pricep care e treaba cu recuzarea instantei superioare. pt ce ratiuni, pt ce motive... recuzare, dar care e treaba?
pentru ema-nu se contrazic articolele iubita-28-ul cu 30-ul,subliniaza verbele si o intelegi,parca anul trecut a fost o intrebare de genul asta la i.n.m.-o caut si o postez-ai stofa sa faci intrebari la inm
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)