avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
ema-denisa a scris:

uau! la inm doar 72 de candidati au facut peste 70 de puncte. no comment

Anul asta la INM a fost mai loterie decat de obicei. Tare mi-e teama sa nu se molipseasca si SNG-ul de la ei pt ca nu mai am nervi sa pic la inca un concurs. Si inca ceva: indiferent cat ar fi de greu sau usor, cred ca e inuman sa te tina 4 ore in concurs, pe o caldura de 35 de grade, cu geamurile si usile inchise. Asta e parerea mea. Poate gresesc. In alta ordine de idei, concursul de anul asta de la INM a reusit sa ma sperie in asa hal incat nu mai pun piciorul acolo in viata mea.
floare de gheata a scris:

Asta inseamna ca sunt admisi doar 72?

Exact asta inseamna. Si asta dupa contestatiile in urma carora s-au anulat 6 (sase) intrebari. Inadmisibil.
Dar, mai urmeaza contestatii la punctaj, nu?! Deci, este posibil sa intervina modificari ! Oare ce va fi si la noi, in noiembrie ? :(
Ultima modificare: Miercuri, 1 Septembrie 2010
floare de gheata, utilizator
floare de gheata a scris:

Dar, mai urmeaza contestatii la punctaj, nu?! Deci, este posibil sa intervina modificari ! Oare ce va fi si la noi, in noiembrie ? :(

Slabe sanse sa mai fie modificari. Dar mai urmeaza inca 2 probe. Nu stiu daca vor intra 50 cu totul. s-a auzit ca nu sunt bani de burse.
daca nu erau bani de burse puteau avea bunul simt sa se intinda in limita finantelor, nu sa trambiteze ca sunt 200 de posturi.
raman cateva zeci de mii de euro, daca nu sute, dupa concursul asta, numai din taxe de participare.
cine stie cate mai raman si dupa SNG. cu banii astia ce s-o intampla?
daca nu mai erau bani, dar scot 200, de ochii lumii, inseamna ca nici eu nu stiu nimic, dar nimic, dar ma arunc la punctaj de promovare la SNG.
Ce importanta are ce voi face, concret, conteaza ca tintesc la op'jde puncte minimum. Hai, ca m-au indispus...X-(

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)