avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
floare de gheata a scris:

ianus33 a scris:

Nu te supara Floare pe mine,dar tu trebuie sa inveti sa scrii un pic(daca VE-I deveni grefier)
Ve-ti?! Ve iti ce?!
Si am mai vazut intr-un loc.
Hai invata sa scrii first si nu te mai da asa rotunjoara!

Tu ai venit pe forum sa vanezi greseli ( atunci mai cauta ca poate au si altii) sau sa comunici cu ceilalti colegi probleme legate de materie SNG ? Sau esti pus pe harta ?:P

guys, do us all a favour si lasati polemicile for free, please, altfel incepe sa sune a forum Libertatea, si e pacat, pentru ca avem pretentii: nu ne cad galoanele daca admitem ca facem erori si nu le remarcam la timp. Indiferent ce exprimam, chiar si dureri de burta, e de dorit sa nu lezeze pe nimeni in simtul gramaticii, al limbii sau al ochiului doritor de privelisti academice. sunt convinsa ca nu a intentionat nimeni nici sa se exprime agramat, nici sa sara la gatul cuiva.
Cat priveste greselile, sunt convinsa ca era o frumoasa "culpa", dar si mai frumos e sa zici: am fost asa de grabita sa vin in intampinarea mesajului tau, incat tastele topaiau singure, fara sa le pot controla. Mea culpa!
Glumesc... Seara buna
Buna dimineata, dragi colegi! V-ati trezit bine azi? Pentru ca ne asteapta o noua zi de coduri, legi....ca doar asta-i viata noastra! Bubualex, nu pot sa zic decat ca esti o dulce si intradevar ai dreptate in ceea ce spui. Nu e un forum de gramatica si nu cred ca trebuie sa fim rautaciosi cu cei care mai scapa cate o gresala, se poate intampla oricui! Suntem aici se ne ajutam, atat cat este posibil, sa schimbam impresii, idei, etc. OK, revenind la INM, e intr-adevar tragic ce s-a intamplat, dar capul sus colegi, trebuie sa fim mai optimisti ( si sa invatam bineinteles, doar cu optimism nu ajungem nicaieri) nu se stie inca cum va decurge examenul nostru. E normal sa tremuri un pic cand te gandesti ca multi din cei care au picat la INM ni se vor alatura, dar toti avem o sansa si trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta sa nu o pierdem! Hai capul sus, burtica pe carte si mai vorbim! Spor tuturor! Si mai ales celor cu bebiti pentru ca pentru ei cred ca e greu intr-adevar.
Buna dimineata tuturor!=D>
Buna dimineata.
Iata ce am invatat noi din ultimele zile:
1. Examenul la INM a fost crunt, cumplit de grele intrebarile , trebuia sa stii fara ezitare orice.
2. Cei care au luat, raman bun luati, nu se va cobori media de intrare (cred eu).
3. 70% din cei picati la inm se vor reorienta, o parte maaaaare la SNG, alta la Barou.
4.La SNG va fi si mai greu, si ma rau ca la INM.
5. Sa punem in forta mana si mintea pe coduri, ca e jale, ne vor da in cap ca la institut cu subiecte....pfuuuiiii! Si cred ca , capcanele vor fi la organizare judiciara.

Sa aveti totusi o zi frumoasa.:)
Mai dezbatem ceva?
Ultima modificare: Joi, 2 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
mi-a trecut prin minte o "duma": cum ar fi ca cineva implicat in procesul asta, cu SNG-ul, dar de cealalta parte, a organizarii si comisiei si restul, sa ia pulsul natiunii si sa arunce un ochi pe "framantarile" de aici. se da greu la aia, ne rupe la cealalta.
ar rezulta o multime de variante, dintre care doua merita amintite: ori rad de nu mai pot, de cat de framantati si stresati suntem (gen "v-am facut-o, fraierilor!"), ori zic "bietii de ei!" (greu sa irosesti atata energie, cu care ai putea sa faci altceva).
Mama are o vorba, si sigur o stiti: ce e al tau, e pus deoparte!
In concluzie, va fi cum va fi si basta. Astept sa ma intorc cu "dileme", pe masura ce imi rasar, din lectura. Pana atunci, va las in pace!
O dimineata radioasa si mult spor! Dati de stire cand apar datele despre examen! Ard de nerabdare sa vad cand "livrez", dupa atata travaliu intelectual...

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)