avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
de unde suparare, no way! era deruta...
ma simteam derutata de volumul a ceea ce trebuia analizat si retinut, din cele spuse de voi.
si usor suparata pe mine, in caz ca nu fusesem atenta la tematica...
m-am linistit acum, no problem.
multumiri tuturor! seara faina....=D>
Fetelor/baieti lamuriti-ma si pe mine:"> daca este trecuta legea...x...si din ea se zice- capitolul 1,3,5 etc...nu e normal sa invatam DOAR aceste capitole?
Ca atunci zicea, - cum zice de altfel la una- legea x INTEGRAL.

Si da, procedura civila #-o#-o
Eu asa invat. Ca nu ma apuc de toate legile, si pe urma sa vad ca s-a dat doar fragmentul ala? Nu?:-/
Sunt perfect de acord cu tine, MayeMaye. Asa procedez eu insami.
doar ca unii dintre colegii nostri, daca nu mai toti, sugerau sa citim intreaga lege, pentru o mai buna intelegere, avand in vedere ca integrezi capitolele acelea intr-un context mai larg, plin de aceleasi "atributii, organizari, condici, registre si adunari generale".
de invatat insa, si ma refer la invatat, nu la lecturat, raman la parerea ca tematica e tematica si ma tin de ea.
pentru lamuriri ulterioare, pot consulta tot monitorul oficial. acum e deja suficient cat este in tematica.
Bine ca mai e cineva de acord cu mine, ca muream sa invat toata legea.#-o
Buna ziua, fetelor!
Eu invat strict pe tematica, mai mult imi scot pe o foaie cateva din atributii, ca oricum nu le retin pe toate.:">
In ceea ce priveste...inginerii, constructorii...cu astia o las mai usor.
Offff, vreau o data concreta!X-(

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)