Bubualex a scris:
daca nu erau bani de burse puteau avea bunul simt sa se intinda in limita finantelor, nu sa trambiteze ca sunt 200 de posturi.
raman cateva zeci de mii de euro, daca nu sute, dupa concursul asta, numai din taxe de participare.
cine stie cate mai raman si dupa SNG. cu banii astia ce s-o intampla?
daca nu mai erau bani, dar scot 200, de ochii lumii, inseamna ca nici eu nu stiu nimic, dar nimic, dar ma arunc la punctaj de promovare la SNG.
Ce importanta are ce voi face, concret, conteaza ca tintesc la op'jde puncte minimum. Hai, ca m-au indispus...X-(
Asa m-am laudat si eu inainte de concursul la INM: ca vanez pe putin 80 de puncte si din grilele de anii trecuti plus mancatul grilelor domnului Viorel Voineag chiar credeam ca o sa se intample asta. Cand am ajuns insa in fata grilelor din concurs mi-au iesit ochii ca la melc si am inceput sa cred ca-s retardata. Am facut niste amarate 54 de puncte, despre care ma autoflatez ca-s bune pt prima data, in conditiile dificultatii. Totusi, e frustrant si sincer pt concursul SNG nu mai am nici un chef sa invat. Noroc ca visez codurile si mai am doar organizarea. In fine, bafta tuturor si astepta-ti-va la ce-i mai rau ca asa e in Romania. Cei multi sunt bataia de joc a celor putini.