avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
pai nu ai citit hotararea?

janapress a scris:

MayeMaye a scris:

Multumim, Maria. Se pare ca ai dreptate.Examenul va fi pe 14 noiembrie.
[ link extern ]

sigur? si cate locuri se vor scoate?
Scrie la inceputul Hotararii: "SNG a solicitat analizarea posibilitatii organizarii unui concurs de admitere la data de 14 noiembrie"

Nu e nimic sigur asa ca deocamdata ne pregatim pt. aceasta data..Deocamdata www.grefieri.ro nu functioneaza dar asteptam anuntul oficial

sairi a scris:

Buna!As vrea sa stiu si eu de ce credeti ca e pe 14 noiembrie.Hotararea zice ca examenul e in noiembrie si atat.Multumesc!
ba da dar acolo scrie citez: "Scoala National de Grefieri a solicitat analizarea posibilitatii organizarii unui concurs de admitere la SNG la data de 14 noiembrie 2010." iar la plenul CSM hotaraste scrie ca se aproba organizarea concursului in luna noiembrie fara a se specifica exact ca pe 14 este data examenului si un o alta data. poate fi si 14 dar pe mine ma interesa poate stie cineva exact care este data, numarul de locuri si temetica.
detaliile astea nu se stiu pana nu se da anuntul oficial. Iti dai seama ca toti asteptam cu interes sa vedem mai ales nr. de locuri pt ca tematica cred c-o sa fie aceeasi

janapress a scris:

ba da dar acolo scrie citez: "Scoala National de Grefieri a solicitat analizarea posibilitatii organizarii unui concurs de admitere la SNG la data de 14 noiembrie 2010." iar la plenul CSM hotaraste scrie ca se aproba organizarea concursului in luna noiembrie fara a se specifica exact ca pe 14 este data examenului si un o alta data. poate fi si 14 dar pe mine ma interesa poate stie cineva exact care este data, numarul de locuri si temetica.
julya21 a scris:

..Deocamdata www.grefieri.ro nu functioneaza dar asteptam anuntul oficial

site-ul grefieri.ro functioneaza.Am intrat eu pe el acum 2 minute. Nu au publicat nimic inca.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)