Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
maye maye ce mai faci? da din codurile de procedura si legi, ma refeream la subiecte de verificare , dupa ce am invatat ma gandesc cam cum ar suna cateva intrebari din capitolul respectiv ca sa zic asa si ma verific ,
tu cum procedezi?
ca sa retin mai usor
Aaaa...pai asa da,=D> E o idee foarte buna. Si eu ma gandeam, de exemplu : Cand se formuleaza cererea de interventie si de cate feluri e? Ce procura trebuie sa aiba mandatarul sa il reprezinte pe mandant? etc.. si asa mai departe -
Credeam ca inveti selectiv, faci subiecte de pe coduri si le inveti pe ale tale....:O
Foarte bine ca poti invata la serviciu, e bine ca prinzi partea din zi cand inca mai ai mintea odihnita...ca odata cu lasarea serii te apuca toate alea.....
Bafta multa.
De abia astept ziua de maine sa vad ce hotarasc cei de la csm.;)
Sairi, cateva pagini mai sus, in topicul sng 2010, gasesti link-uri pt download legile organizare.Nu mai stiu cine le-a postat, cred ca prima oara zz-man si apoi altcineva.
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)