Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Va multumesc pt urari.Cu siguranta nu trebuie mentionat nr. art.ci doar continutul.cat despre ziua de maine... am emotii.juma` de zi am stat pe net si juma` am incercat sa mai repet ceva...nu prea mi-a iesit.sedinta CSM e pe la 10,deci dupa-amiaza ar trebui sa stim ceva
Mai...ma tulburati:P. Pai eu am invatat si cu articol:stunned: Si zau ca nu a fost usor....si acu ziceti ca nu trebuie?:stunned: Oh.....ce-mi faceti voi....pai o sa rada aia de mine la corectare....uite si pe fraiera asta, a invatat cu articol! Pfui....:O
Si va mai sfatuiam si pe voi sa invatati cu articol.HmmmX-(. La 10 incepe sedinta csm, ce va fi oare?
Felicitarile mele MayeMaye! Sincer te admir ca ai reusit sa inveti cu nr articolului. O sa iti foloseasca mult in viitor. Bravo! Spre rusinea mea, ca eu nu reusesc asta......:">
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)