avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contract de comodat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contract de comodat

Buna ziua , am inteles ca incepand cu data de 20 mai 2018 persoanelor carora cumpara un autoturism la mana a 2-a si in termen de 30 de zile de la intocmirea actului de vanzare cumparare nu il trec pe numele cumparatorului risca sa i se anuleze ITP-ul autovehiculului si o ameda usturatoare...! Eu folosesc un autoturism al carei proprietar este sora mea . Daca merg impreuna cu sora la notar si incheiem intre ea si mine un contract de comodat mai pot sa am probleme la controalele organelor de politie referitor la masurile ce vor fi aplicate incepand cu 20 mai....? Va multumesc anticipat pentru raspunsurile care cred ca le voi primii....!
Cel mai recent răspuns: claus77 , utilizator 20:15, 25 Mai 2018
Legea din 20 mai se refera la obligatia persoanei care a cumparat masina, sa o si inmatriculeze, nu are legatura cu cine conduce masina.Din ce ati scris reiese ca nu ati cumparat de la sora masina, asa ca nu are legatura aici legea la care faceti referire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutii pentru a nu plati timbrul de mediu-contractul de comodat ccc19 ccc19 Pentru autoturismele care sunt deja inmatriculate in Romania,dar pentru care nu s-a platit niciodata timbrul de mediu,sau s-a platit dar banii au fost ... (vezi toată discuția)
Se poate circula cu o mașină care are contract de comodat pe alt nume? hriscuvasile hriscuvasile Bună seara. Din data de 20 mai 2018 se poate circula cu o mașină care are un contract de comodat pe un alt nume? Sau persoana care are comodat îmi poate ... (vezi toată discuția)
Responsabilitatile detinatorului certificatului de inmatriculare a autovehicolului privind itp cretzustancu cretzustancu Buna seara Acum 4 ani am vandut un autoturim, am predat toate documentele cumparatorului fara a face mentiuni in certificatul de inmatriculare. Am radiat ... (vezi toată discuția)