avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... se poate circula cu o mașină care are contract de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

se poate circula cu o mașină care are contract de comodat pe alt nume?

Bună seara. Din data de 20 mai 2018 se poate circula cu o mașină care are un contract de comodat pe un alt nume? Sau persoana care are comodat îmi poate face contract de comodat mie? Dacă circul cu o mașină care nu are contract de comodat pe numele meu ce se întâmplă din 20 mai 2018?
Cel mai recent răspuns: claus77 , utilizator 20:13, 25 Mai 2018
Nu se intampla nimic, dar rezolvati problema pentru ca daca dati de unul zelos, va retine talonul.
Ultima modificare: Vineri, 18 Mai 2018
viorel55, utilizator
Legea din 20 mai se refera la obligatia persoanei care a cumparat masina, sa o si inmatriculeze, nu are legatura cu cine conduce masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat radu 72 radu 72 Buna ziua , am inteles ca incepand cu data de 20 mai 2018 persoanelor carora cumpara un autoturism la mana a 2-a si in termen de 30 de zile de la intocmirea ... (vezi toată discuția)
Riscuri neinmatriculare masina imediat dupa cumparare jeoanesss jeoanesss Am o masina cumparata de ceva timp dar pentru ca nu-mi permit sa platesc timbrul de mediu, eu circul in continuare cu actele proprietarului, desi au trecut ... (vezi toată discuția)
Pot circula cu masina daca pe talon nu este completata rubrica instrainat catre... la data...? tio_vali tio_vali buna ziua am si io o intrebare: am cumparat o masina luna trecuta, am facut toate actele, iar pe talon nu mi-a completat rubrica unde pune: instrainat catre... ... (vezi toată discuția)