avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Recunoastere hotarare straina- taxa timbru?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Recunoastere hotarare straina- taxa timbru?

Stie cineva cat este taxa de timbru pentru o cerere de recunoastere a unei hotarari straine? Am mai auzit ca anul trecut au fost modificari la conditiile de admisibilitate a unei astfel de cereri, in sensul ca nu mai este necesar sa faci dovada citarii paratului in fata instantei straine (daca nu era necesar conform procedurii de acolo). Stiti de asemenea modificare? Merci mult!
Cel mai recent răspuns: vicsn , utilizator 10:52, 2 Noiembrie 2009
Fiin vorba de o cerere nevealuabila in bani ar trebui timbrata cu 8 lei
Multumesc de raspuns! Daca mai cineva despre acest subiect, va rog sa ma ajutati. Multumesc inca o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suplinire acord parental (tatal este de acord) - respins de instanta - ce mai pot face acum? moniqk moniqk Buna ziua, prezint succint din hotararea instantei. Ce solutii as avea in acest moment? Am achitat taxa de timbru solicitata, era la avocat in mana, exceptia ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru pentru partaj cristian damian cristian damian Am înțeles că taxa de timbru pentru procesul de partaj este de 3% din valoarea bunurilor. Eu sunt reclamantul, iar întrebarea mea este cine ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru- scutire CLAUDIA DRAGAN CLAUDIA DRAGAN In urma unui partaj imobiliar prin atribuire facute de catre instanta de judecata, s-au achitat sultele la ceilalti coproprietari. Aceasta hotarare s-a casat ... (vezi toată discuția)