avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit si CAS venituri din cedarea folosinței ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit si CAS venituri din cedarea folosinței bunurilor

Dacă un pensionar cu pensie de 1500 lei deține și o locuință pe care o închiriază cu 550 lei lunar , cât are de plată impozit și CAS , conform noii legislații?
Un raspuns rapid ati primi daca ati posta intrebarea la rubrica "pensii, asigurari sociale" sau " fiscalitate, impozite si taxe", acolo sunt consutanti specializati.
Sunteti deja pe grupul de CASS, va cer scuze ca nu am observat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit si cass venituri din cedarea folosintei bunurilor miha060606 miha060606 Dacă un pensionar cu pensie de 1500 lei deține și o locuință pe care o închiriază cu 550 lei lunar , cât are de plată impozit și CASS , conform noii ... (vezi toată discuția)
Contributie la sanatate constantin293ph constantin293ph Buna, am o nedumerire: sunt pensionar de peste 6 ani cu un venit de pensie de 1500 lei- singurul meu venit- la care platesc impozit si contributie CASS ... (vezi toată discuția)
Pensionar inregistrat pfa - care sunt contributiile obligatorii? stelach stelach Buna ziua, un pensionar, care este inregistrat ca persoana fizica autorizata, ce obligatii fiscale are,are obligatia incheierii unui contract de asigurari de ... (vezi toată discuția)