avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit si CAS venituri din cedarea folosinței ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit si CAS venituri din cedarea folosinței bunurilor

Dacă un pensionar cu pensie de 1500 lei deține și o locuință pe care o închiriază cu 550 lei lunar , cât are de plată impozit și CAS , conform noii legislații?
Un raspuns rapid ati primi daca ati posta intrebarea la rubrica "pensii, asigurari sociale" sau " fiscalitate, impozite si taxe", acolo sunt consutanti specializati.
Sunteti deja pe grupul de CASS, va cer scuze ca nu am observat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit si cass venituri din cedarea folosintei bunurilor miha060606 miha060606 Dacă un pensionar cu pensie de 1500 lei deține și o locuință pe care o închiriază cu 550 lei lunar , cât are de plată impozit și CASS , conform noii ... (vezi toată discuția)
Contributie la sanatate constantin293ph constantin293ph Buna, am o nedumerire: sunt pensionar de peste 6 ani cu un venit de pensie de 1500 lei- singurul meu venit- la care platesc impozit si contributie CASS ... (vezi toată discuția)
Ce impozite se platesc pe veniturile realizate din chirie? este cas-ul inclus? ileana_cozanzeana ileana_cozanzeana Buna ziua, Sunt foarte nedumerita referitor la impozitul pe venit si CAS. Datele problemei: Un pensionar inchiriaza un apartament si astfel realizeaza ... (vezi toată discuția)