Am achizitionat in 2005 un ap impreuna cu sotul meu de la o doamna
in 2009 iunie am divortat
in 2009 august fostul sot intra prin efractie la domiciliul meu si imi fura toate actele
in 2009 octombrie primesc citatie din partea doamnei ca vrea sa anuleze contractul pe motiv ca nu s-a platit avansul si ratele lunare
este contract de vanzare cumparare cu avans de 50% platit in ziua incheierii contractului si dif impartita in rate lunare de 200 ron
noi am facut la sfarsitul fiecarui an acte la notar cum ca ne-am achitat ratele in anul respectiv
acum primesc aceasta citatie, eu nu mai am nici un fel de act - fiind sustrase din casa de catre fostul sot
ce pot sa fac??
buna ziua!
nu este nicio problema mergeti la bnp unde ati incheiat toate actele cu buletinul si solicitati copie legalizata dupa exemplarul din arhiva biroului.
puteti obtine un duplicat certificat de pe actele de vinzare cumparare de la notarul public la care a incheiat tranzactia. banuiesc ca dupa ce plateati ratele incheiati macar un inscris cu vinzatoarea? aceste acte pot demonstra buna dv. credinta si respectarea clauzelor contractuale. impotriva fostului sot puteti face plingere penala. consultati un avocat care sa va indrfume in mod concret fata de situatia de fapt.