avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

buna ziua. fiul meu minor este mostenitor dupa bunicii paterni impeuna cu sora vitrega ( dintr-o alta casatorie) majora si matusa lui ( sora tatalui copiilor decedat si el) .am aceptat mostenirea la notar pentru fiul meu , sora majora a acceptat si ea la notar mostenirea ( avem certificate de mostenitor ). problema este ca matusa copiilor a instrainat bunul si doreste sa vanda casa cu un pret derizoriu.
ce pot face in numele fiului meu pentru a i se plati cat este in realitate valoarea casei atat cat i se cuvine ? pot cere celor care s-au mutat sa plece chiar daca au acordul matusii sa locuiasca acolo ? pot intra pe proprietate daca sunt tutorele copilului minor?

multumesc

Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:19, 18 Mai 2018
Buna ziua,
Dezbateti succesiunea si solicitati iesirea din indiviziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Petrina29 Petrina29 buna seara . va rog sa ma indrumati ce trebuie sa fac pentru ca fiul meu minor sa intre in dreptul de mostenitor . bunica paterna a decedat in luna iunie ... (vezi toată discuția)
Declaratie de acceptare mostenitor minor tinaa tinaa buna ziua. va rog sa ma indrumati cum sa procedez . doresc sa accept mostenirea ce se cuvine fiului meu minor in urma decesului bunicii. precizez ca tatal ... (vezi toată discuția)
Tutore mostenitori minori 18elena 18elena Traiesc in concubinaj cu partenerul meu, avem impeuna 3 copii, minori, partenerul meu are un copil major din prima casatorie, copilul major este cu probleme ... (vezi toată discuția)