avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Amanare a pronuntarii hotararii a doua oara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Amanare a pronuntarii hotararii a doua oara

Buna seara

Revin cu o rugaminte. Sunt in divort cu sotul. Cererea de chemare in judecata a fost facuta pe culpa exclusiva a sotului. La prima infatisare s.a prezentat si sotul si am schimbat temeiul legal in divort pe comun acord. Mentionez ca avocatul meu nu a avut delegatie cand s.a prezentat la proces. Este o doua oara cand instanta ne amana pronuntarea hotararii. Exista vreun impediment in acest sens?
Este posibil ca sotul meu sa fi cerut ulterior rejudecarea dosarului sau care este cauza acestor amanari?

Cu mult respect. Laura Simionoiu
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Nu s-a intamplat nimic, pur si simplu din cauza incarcarii instanta nu a avut timpul fizic sa studieze intreg dosarul pentru pronuntarea unei sentinte legale si temeinice. se mai intampla.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se intampla frecvent din cauza volumului de munca ,uneori din comoditate ca judecatorul sa ane pronuntatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care poate fi motivul amanarii sentintei de catre judecatori stefan_71 stefan_71 Buna seara! Am mai scris si revin ,de aceasta data ,cerand opinia dvs vizavi de motivul amanarii unei sentinte de catre judecatori. Este vorba de un apel ... (vezi toată discuția)
Rejudecarea cauzei c_mircea c_mircea Am avut un proces. (Apel la divort) La prima infatisare nu s-a gasit taxa de timbru atasata la dosar. S-a amanat cauza pe o alta data. M-am prezentat din ... (vezi toată discuția)
De cate ori se poate amana pronuntarea? coldmountain coldmountain Buna ziua,intr-un proces de divort de comun acord, cu minor, partile s-au prezentat la primul termen de judecata, au sustinut ca staruie in desfacerea ... (vezi toată discuția)