avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 326 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Hărțuire la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Hărțuire la locul de munca

Buna ziua ,Va rog sa imi spuneti ce masuri pot lua daca șeful mi a spus că îi trebuie postul meu si eu sa accept sa trec pe un post de execuție din post de conducere .În momentul în care am refuzat nefiind întemeiată această cerere a început hartuirea,denigrarea,amenințările etc toate public.mentionez ca lucrez într-o instituție de stat si acest nou șef este in functie de un an ,eu având o vechime de 8 in institutie si cu rezultate foarte bune .Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:35, 20 Mai 2018
Puteti sesiza angajatorul in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Daca nu se rezolva, puteti sesiza Consiliul national pentru combaterea discriminarii, in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Cititi acest articol:
Hartuirea la locul de munca. Cum se pot apara salariatii de abuzurile de la serviciu?
www.avocatnet.ro/articol_369...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ancheta interna, discriminare, abuz, umilinta in multinationala StefanMadalin StefanMadalin Buna ziua, sunt angajat intr-o multinationala si de ceva timp am probleme cu sefii, probleme referitoare la injuraturi, discriminari, abuz de putere, umilire ... (vezi toată discuția)
Hartuire la munca Simiene Simiene Unde pot sa reclam un inginer care ma hartuieste verbal si pshihic la locul de munca ? (vezi toată discuția)
Umilință loc de muncă Raluca Epifania Raluca Epifania De când am început activitatea în cadrul unei instituții bancare , din echipa din care fac parte , coordonatoarea echipei împreună cu șefa de echipa mă ... (vezi toată discuția)