avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prejudiciu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prejudiciu

Administratorul blocului in care locuieste fiul meu a prejudiciat asociatia cu 50.000lei. Singurul bun pe care il detinea era un apartament in coproprietate cu sotia. Dupa ce a fost notificat sa restituie banii pe care i-a furat, administratorul impreuna cu sotia au donat apartamentul singurului lor fiu. In timpul procesului de fond, administratorul a decedat, fiind diagnosticat cu un an in urma cu tumoare maligna. Intrucat nu mai detinea alt bun, la deschiderea succesiunii, sotia si fiul au renuntat in scris la mostenire. Acum intrebarea care se pune este: cine plateste asociatiei suma devalizata?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:29, 20 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa isi angajeze avocat asociatia ca sa efectueze demersurile necesare.
Cineva va prelua imobilul si este posibil ca acesta să fie statul.
Sunt formalități birocratice...
Este situatie frecvent intalnita
In speta dv ,asociatia de proprietari nu va mai putea recupera prejudiciul
Este situatie neplacuta pentru proprietari,care pentru a beneficia de continuitate la furnizarea utilitatilor vor fi obligati sa acopere prejudiciul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prejudiciu de 50.000 de lei la asociația de proprietari. administratorul (în prezent decedat) nu deținea niciun bun, iar moștenitorii au renunțat la succesiune. cine plătește suma devalizată? GeorgetaAnca GeorgetaAnca Administratorul blocului in care locuieste fiul meu a prejudiciat asociatia cu 50.000lei. Singurul bun pe care il detinea era un apartament in coproprietate cu ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie proprietari eugeniacristea eugeniacristea buna ziua! sunt din orasul navodari si fac parte dintr-o asociatie de proprietari la bloc. fosta administratora a prejudiciat asociatia cu suma de 250 milioane ... (vezi toată discuția)
Angajament de plata iulius21 iulius21 Buna ziua ! In urma cu un an administratorul blocului a furat banii locatarilor ( taxele de intretinere) blocul nemaiputand plati sumele datorate tuturor ... (vezi toată discuția)