avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Nelămuriri
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Nelămuriri

Buna seara ,mă afectează cumva daca am avut de -a lungul anilor mai multe joburi, doar unul a fost fara contract,cum se calculează la pensie?, mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:21, 22 Mai 2018
Pentru perioada in care ati lucrat fara contract individual de munca nu s-au platit taxe la stat si nu veti beneficia de punctaj calculat in cadrul punctajului mediu in plata al pensiei.
Munca fără c.i.m. nu constituie vechime în munca și nici stagiu de cotizare la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechimea in munca ! va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la cateva ... IOHANNAR IOHANNAR Buna seara ! Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la cateva intrebari 1..Am lucrat in perioada 1988-1998 cu conventie civila , platindu-se lunar ... (vezi toată discuția)
Cim part time si vechimea in munca Vilcu Gina Vilcu Gina Buna ziua .As dori sa stiu daca mai sunt in vigoare prevederile OUG 65/2005,astfel : \'\"Incepand cu data de 1 iulie 2005 , perioada in care o persoana a ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca si calcul pensie Mariana Petriuc Mariana Petriuc perioada lucrata cu CIM - timp partial, la o societate la care nu avea functiei de baza, se considera vechime in munca si cum afecteaza varsta de pensionare ... (vezi toată discuția)