avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate remedia identificarea unui pârât?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate remedia identificarea unui pârât?

Într-o cerere de chemarea în judecată pentru daune morale am trecut la pârâți Pro TV S.R.L.
Și când am cerut plata daunelor morale am scris tot Pro TV S.R.L.
Recentele căutări pe internet au arătat că această firmă este S.C. Pro Tv S.R.L..
Pot cere Instanței să reține că: pârâtul este S.C. Pro Tv S.R.L. și că S.C Pro TV S.R.L. are de plată suma de ...?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Iunona , utilizator 13:00, 21 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara
Pai este acelas lucru!

Bună seara! Am crezut că dacă nu-i trecut S.C. în față, nu-i identificare corectă. Drept urmare îmi și imaginam cum mă "jumulesc" avocații de la S.C. Pro TV SRL.
Mi-ati "luat o mare piatra de pe inimă".
Multumesc frumos!

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara
Pai este acelas lucru!

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Odată cu intrarea în vigoare a Noului Cod Civil nu mai există noțiunea de "societate comercială" deci ați făcut bine că nu ați scris.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale sinlesa sinlesa am cumparat un obiect de valoare mare, vanzatorii nu au respectat clauzele,m-am suparat am facut plingere la sefii lor din Bucuresti,OPC, ANPC, pro-tv, bbc,si ... (vezi toată discuția)
Denigrare la locul de munca szindzse szindzse Buna seara, Un coleg,membru al consiliului de administrație al companiei, a trimis un mail in care mi -a scris ca \"nu știu să citesc\",ca raspunsul meu ... (vezi toată discuția)
Bună seara,mai am o problema delicata ,și sunt în stare de ... Flavia1978CCC Flavia1978CCC Bună seara,mai am o problema delicata ,și sunt în stare de șoc ,fiica mea de 21 de ani a mers la o emisiune unde a spus fel de lucrurile despre mine urate ... (vezi toată discuția)