avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Retragere fonduri de la asociatia de proprietari , la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Retragere fonduri de la asociatia de proprietari , la vanzarea proprietatii

Fonduri asociatie proprietari: rulment, reparatii, alte fonduri.
De ce in foarte multe cazuri la vanzarea unei proprietati se returneaza fondul de rulment, fondul de reparatii, in timp ce orice alta suma parte a oricarui alt fond infiintat nu se returneaza ( corespunzator cu cota indiviza ) ?
Cel mai recent răspuns: Victor Brosser , Alte profesii 18:57, 23 Mai 2018
Nu comparati o masina cu un ap. la bloc!
Masinile trebuie sa aiba obligatoriu ITP, iar cele mai vechi de 12 ani din an in an.
O casa nu are o verificare obligatorie, proprietarii vor hotara cand se vor face anumite reparatii.
Pentru acest lucru trebuie sa ai niste bani stransi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divizare asociatie de proprietari alinutza81_23_11 alinutza81_23_11 Asociatia de Proprietari din care fac parte , doreste sa se divida, astfel ca o scara se va constitui in Asociatie de Proprietari separata . Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Reparatie parte comuna imobil andapopa andapopa Buna ziua, Pentru lucrare de reparatie generala la fatada imobilului care are toata tencuiala aproape cazuta,(exista si autorizatie de reparatie ) este ... (vezi toată discuția)
Fondul de reparatii Andrada1989 Andrada1989 Buna ziua, am achizitionat un apartament si acum se fac anumite renovari pe scara blocului si administratorul sustine ca eu nu am fond de reparatii. Stiu ca ... (vezi toată discuția)