avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi și mosteniri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi și mosteniri

Buna ziua! Tatăl meu a decedat în anul 1992 .nu am tinut taxa de succesiune până în acest moment . Mai am un frate și am fost de acord amândoi să ținem taxa de succesiune la notar. Întrebarea mea este: la o suprafață de 2 hectare jumătate de teren din care 50 arabil cat ne ar costa? Va mulțumesc! O ziua plăcută!
Buna ziua, taxele notariale le puteti afla mergand la un birou notarial, cu copia actului privind situarea terenului arabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot afla daca o ruda a fost inclusa in testament si daca are si certificat de mostenitor? vlad19722 vlad19722 Buna ziua! O matusa care a decedat a avut 5 hectare teren arabil ale dansei.Matusa nu a avut copii.Suntem mai multi mostenitori care avem dreptul la acest ... (vezi toată discuția)
Succesiune toate aspectele dorina58 dorina58 Bine v-am regasit. Asi dorin sa aflu urmatoarele informati: 1. Ambii parinti au decedat, mama in 1996 iar tata pe 23 ian.2011. Suntem 2 copii, sora mea ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral dupa deces tatalui meu Litvinenco maricica Litvinenco maricica Tata a decedat 2017 noiembrie.Am inceput demersurile ptr succesiune,Eu fratele meu ,mama si cei doi frati ai tatalui.Am ajuns in stadiul in care trebuie sa ... (vezi toată discuția)