avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma cu domeniu de activitate: comert ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma cu domeniu de activitate: comert online, cu sediul in apartament

Buna ziua,
As fi interesata de infiintarea unei firme(S.R.L, sau nu stiu care ar fi mai indicata, ce facilitati imi ofera...)cu domeniu de activitate comert online articole pentru copii.
Mentionez ca am achizitionat un apartament+garaj prin programul prima casa, Sediul firmei as dori sa fie in apartament, iar garajul sa il folosesc drept depozit.Garajul are CF separat si este amplasat sub bloc, este cu acte in regula...Se poate asa ceva? De ce documente as avea nevoie, autorizari & altele? Ce ar trebui sa stiu, ce sfaturi imi dati?Va multumesc anticipat pentru raspuns.O zi buna!
Ultima modificare: Luni, 21 Mai 2018
NicoletaMarcela, utilizator
Cel mai recent răspuns: NicoletaMarcela , utilizator 14:22, 21 Mai 2018
Da, pe un srl microintreprindere platitoare de impozit pe venitul micointrepinderii de 3% (daca nu veti avea nici un salariat pe srl sau 1% daca veti avea de la un salariat in sus) e bine sa va desfasurati ativitatea aceasta. Pentru detali privind inifintarea e cel mi bine sa mergeti la cei de la registrul cometului cu actele necesare pe care le puteti afla la adresa [ link extern ]
Multumesc frumos pentru raspuns. Parca as opta pentru un S.R.L., in care eu voi fi singurul angajat/administrator/unic asociat. Ar fi ok asa? Referitor la acordul locatarilor, trebuie asa ceva?al tuturor? Locuiesc la et.1, si as vrea sa-mi pun o reclama luminoasa in dreptul garajului/uneia dintre camere, e posibil asa ceva? Se achita ceva taxe, sau doar acordul locatarilor?multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-d ovidiu1113 ovidiu1113 Buna ziua Am 2 intrebari legate de SRL-D 1.Dupa ce am inregistrat firma la registru comertului ce declarati trebuie sa depun la finante? 2.In lege scrie ... (vezi toată discuția)
Proprietate Tenrom Tenrom Buna ziua! Vreau sa cumpar un imobil in care proprietarul imobilului situat la et.3. Proprietarul a facut din uscatorul situat la et.4 cu acordul locatarilor ... (vezi toată discuția)
Srl-d cordis claudia cordis claudia Va rog sa-mi spuneti care sunt contributiile pe care le plateste un angajator srl-d pentru un angajat cu salariul minim pe economie si comparativ un srl normal (vezi toată discuția)