avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca pe vase de croaziera/feriboat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca pe vase de croaziera/feriboat

exista vreo conventie UE/internationala care sa reglementeze raporturile de munca dintre angajatul de pe un vas ( feriboat ) si compania care l-a angajat? Un contract de munca pe 4 luni, pe un feriboat, ca steward, mi se reziliaza contractul de munca inainte de termen, din motive subiective si netemeinice.Ce drepturi am?Cui ma adresez?Ce reglementari internatioanale exista in materie?
In situatia dvs se aplica prevederile dreptului muncii din tara angajatorului!
Oricum in contractul de munca sunt prevazute anumite clauze in functie de care va puteti preleva in cazul unui eventual abuz din partea angajatorului.
B-) Cititi contractul cu atentie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa munca pe vase de croaziere in europa TonyC TonyC Buna Ziua. Lucrez pentru o firma elvetiana din 2008 si sunt receptionist pe vase de croaziera care isi desfasoara activitatea exclusiv in spatiul ... (vezi toată discuția)
Legalitate termeni conventie matrimoniala alexandrugeorgescu1 alexandrugeorgescu1 Intrebarea este daca dupa casatorie se poate face o conventie matrimoniala care sa cuprinda in principal urmatoarele: - in cazul in care unul dintre soti se ... (vezi toată discuția)
Ultima lege a chiriilor...? Naganori Naganori Buna ziua, Stiti cumva care este ultima Lege a Chiriilor în vigoare? Multumesc! :) (vezi toată discuția)