Buna ziua!
in 2008 am cumparat un autoturism care s-a dovedit a fi furat.
Masina a fost vanduta in leassing de Porche Romania Constanta catre o societate comerciala apoi prin scoaterea unui duplicat al cartii a ajuns la o alta societate din Bucuresti de la care eu am cumparato ,in urma cu cativa ani cand am vrut sa fac itp -ul am aflat ca masina este furata dar a ramas la mine . Acum la Judecatoria Constanta este pe rol un proces la care am fost chemat in calitate de intimat ,proces deschis de Porche Romania care vrea autoturismul am primit o cerere de restituire a automobilului si apoi a venit un Agent de la firma care reprezinta Porche pentru a ridica masina , care prin constrangere verbala mi-a impuiat capul cu diferite scene prin care imi ia masina de pe strada deoarece Porche are a 3a cheie si ar fi bine sa o predau de buna voie ca sa nu am probleme sau dosar penal pentru sustragere de la predarea masini asa ca am dato!!! Ajungand la judecatorie aflu ca nu trebuia sa predau masina decat in urma unei decizii a instantei dar na de buna credinta am luato de buna credinta am dato.....Am vreo sansa sa recuperez masina sau echivalentul acesteia ? merita sa angajez un avocat ?
Daca intentionati recuperare suma achitata pentru achizitie vehicul ,analizati oportunitatea unei actiuni in instanta impotriva vanzatorului
Pentru reprezentare si aparare interese,daca nu stapaniti procedura este de preferat sa contactati persoana specializata
Auto furat
floriansb
buna ziua, iata cam ce s-a intamplat:acum cam un an am cumparat o masina care e inscrisa in tara din 1997,ultimul proprietar inmatriculand masina in 2002.in ... (vezi toată discuția)