avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Raspundere imputermicit cont.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Raspundere imputermicit cont.

Buna seara! Am fost imputernicita pe contul unei persoane (bunic prin alianta) . Acei bani au fost primiti prin intermediul legii290/2003,legea retrocedarilor . Acum ANPR-ul cere banii inapoi si vreau sa stiu daca vor avea pretenii de la mine fiindca am efectuat operatiuni de transfer si retrageri din acel cont.
Cel mai recent răspuns: Alina Rosu , Evaluator 10:43, 23 Mai 2018
Daca sunt bani necuveniti, e logic ca va trebui sa-i restituiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cadrul procedurii succesorale, notarul cere tuturor bancilor ... Bazy Bazy In cadrul unei mese succesorale,notarul cere tuturor bancilor extrasele de cont si/sau istoricul conturilor respective ale defunctului. In cazul in care ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil ethel ethel Buna seara, Se vinde un imobil. Cumparatorul vrea sa plateasca contravaloarea imobilului prin banca, virand contravaloarea bunului cumparat in contul ... (vezi toată discuția)
Virament bancar intr-un cont gresit annabela annabela O suma de bani cu titlu a fost virata cu titlu de plata de catre un SRL intr-un cont gresit....s-a gresit ultima cifra a contului. E vorba de o suma foarte ... (vezi toată discuția)