avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Daca am inchiriat un spatiu, pot folosi contractele de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Daca am inchiriat un spatiu, pot folosi contractele de utilitati ale proprietarului?

Buna ziua,

1. Daca am inchiriat un spatiu, pot folosi contractele de utilitati ale proprietarului?
2. Exista vreo exceptie?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Danidanieladima , utilizator 23:40, 25 Mai 2018
Nu ! Trebuie sa fiti titular de contract !
Am inteles. Va multumesc pentru raspuns si timpul acordat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu știam că se pot folosi, dar nedeductibile 100%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refacturare intre chiriasi Tony Dicut Tony Dicut Am o firma care are un spatiu inchiriat de la o persoana fizica(proprietar). Acea persoana fizica mai are inchiriate langa mine doua spatii comericale la alte ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere spatiu punct de lucru intreprindere individuala claudiu21tgv claudiu21tgv buna ziua. am si eu niste intrebari cu privire la contractul de inchiriere spatiu punct de lucru pentru o I.I. daca se poate sa ma ajute cineva. 1 ... (vezi toată discuția)
Contract pentru plata utilitatilor ligadiangeli ligadiangeli Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce fel de contract trebuie incheiat, pentru refacturarea cheltuielilor cu utilitatile, avand in vedere urmatoarea ... (vezi toată discuția)