avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

Buna ziua , lucrez la o societate comerciala din luna august 2016 dar pe anul respectiv nu am efectuat concediul de odihna....! Pe anul 2017 am efectuat CO. Intrebarea mea este daca mai pot si care ar fi data limita sa efectuez aceste zile de CO din 2016 , iar in cazul ca nu mai beneficiez de ele se va tine cont la plecarea mea din aceasta firma si mi se vor compensa cu o suma de bani .....?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 22 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana la 01.07.2018, angajatorul are obligația de a va acorda concediul de odihna pe anul 2016.

După aceasta data, nu mai exista o astfel de obligație în lege, probabil ca va trebui programat..depinde de modul ce se prevede in regulamentul intern.

Zilele de CO neefectuate se vor compensa în bani la încetarea contractului individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna neefectuat d_pitica d_pitica Buna ziua. In data de 23.07.2012, am nascut bebe 1 si am intrat in CCC pt 2 ani Pana la data nasterii am efectuat doar 5zile concediu de odihna din cele ... (vezi toată discuția)
Efectuare zile concediu Roger25 Roger25 Buna seara, Din codul muncii: [quot]Art. 146. [efectuarea şi compensarea concediului de odihnă] (1) Concediul de odihnă se efectuează în fiecare ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna steluta-tah steluta-tah Concediu de odihna neefectuat în 2016,și doresc sal efectuez în 2017 îl pot efectua cu bani sau numai am dreptul la bani faptul ca nu la - m ... (vezi toată discuția)