avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot iesi cu copii din tara daca am actul de divort ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot iesi cu copii din tara daca am actul de divort definitiv si irevocabil ??

Sunt divortata si am 2 copii. Hotararea de divort, este definitiva si irevocabila. Intrebarea este: pot iesi cu copii din tara fara acordul fostului sot?? Daca se poate, am nevoie de copii legalizate de pe hotararea de divort?? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 00:17, 29 Mai 2018
daca este custodie comuna nu puteti.Va trebuie acordul lui sau cereti supinirea acordului.Daca aveti custodie exclusiva da se poate.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In ce an ati divortat? Scrie ca vi se incredinteaza minorii spre crestere si educare sau scrie ca ambii parinti exercita in comun autoritatea parinteasca?
Copii imi sunt incredintati spre crestere dar nu e custodie comuna
Atunci puteti iesi fara probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii iesire din tara cu minor camy29 camy29 daca sunt divortata de sotul meu iar legea mia dat mie copilul pentru ca nu sa prezentat la divort pot iesi cu copilul din tara fara acordul lui? (vezi toată discuția)
Incredintare minor MalinuA MalinuA Buna ziua.Am o fetita de 12 ani care mi-a fost incredintata definitiv si irevocabil de tribunal.Tatal ei este fugit din tara si de 10 ani nu se mai stie nimic ... (vezi toată discuția)
Asta inseamna ca au custodie comuna? vali m vali m Buna ziua.Cineva din familia mea are o nedumerire.Are o fetita lasata in grija tatalui.In hotararea de divort scrie ca se incredinteaza spre crestere si ... (vezi toată discuția)