avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Presedintele asociatiei de locatari
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Presedintele asociatiei de locatari

Are dreptul p,,presedintele,, asociatiei de locatari sa inspecteze casa , dupa ce nici nu s-a legitimat ...si i-am spus de mai multe ori ca nu sunt de acord sa intre.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:39, 23 Mai 2018
Raspunsul este conditionat de motivul inspectiei
Legea prevde fara exceptie
L nr 230/2007 Articolul 15
Cu un preaviz de 5 zile, proprietarul este obligat sa accepte accesul in apartamentul sau in spatiul sau al unui delegat al asociatiei, atunci cand este necesar sa se inspecteze, sa se repare ori sa se inlocuiasca elemente din proprietatea comuna, la care se poate avea acces numai din respectivul apartament sau spatiu . Fac exceptie cazurile de urgenta, cand accesul se poate face fara preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-a intrat in casa! AlinaLavinia AlinaLavinia Am angajat muncitori ca sa renovam apartamentul.......sparg gresie, faianta.....gauri in pereti pentru prize....zgomot... Insa le-am spus sa lucreze doar in ... (vezi toată discuția)
Debarale pe cale de a fi daramate.... maozo maozo am o problema... pe casa scarii blocului unde locuiesc sunt facute niste boxe..debarale, construite acum 25 de ani.sunt 4...cate una la fiecare etaj. ... (vezi toată discuția)
Sancțiune președinte pentru că nu răspunde la cererile proprietarilor dorel13 dorel13 Daca unui presedinte de asociatie de proprietari i s-a depus o cerere cu niste cerinte ale locatarilor de pe o scara de bloc, cerere insotita de un tabel cu ... (vezi toată discuția)