avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort&credit ipotecar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort&credit ipotecar

Buna ziua!
Anul trecut am facut un credit ipotecar cu care am cumparat bineinteles o locuinta. Atunci eram casatorit; insa singurul salariat din familie. In acest moment am divortat de comun acord. In cazul unui partaj cum se imparte acest credit?
Va multumesc!
Cristi
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 07:06, 31 Octombrie 2009
In situatia in care vi se atribuie dvs. imobilul, veti fi obligat sa platiti sotiei cota parte din ratele achitate pentru apartament pana la ramanerea definitiva a hotararii de divort(si este definitiva si irevocabila la data pronuntarii, daca ati divortat prin acord), iar ulterior veti achita dvs. restul creditului.
daca in urma partajului locuinta achizitionata va revine in totalitate, urmeaza sa platiti creditul in baza careia a-ti achizitionat-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj Elena.89 Elena.89 M-am căsătorit in 2009, in 2012 am achiziționat împreună cu soțul meu un apartament prin programul \" prima casa\" , iar in 2015 am divorțat. El are un ... (vezi toată discuția)
Modalitati de plata sulta loanabelciu loanabelciu Buna ziua, V-as ruga sa-mi spuneti ce modalitati de plata sunt acceptate in instanta pentru plata sultei (mai bine zis avem un apartament cu 3 camere ce ... (vezi toată discuția)
Achizitie bunuri dupa introducerea actiunii de divort organiz3rul organiz3rul buna ziua. sunt in plin divort, destul de \"zgomotos\" cu sotia si vreau sa-mi achizitionez un apartament. banii ptr apartament sunt o parte donati de mama si ... (vezi toată discuția)