avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie intretinere sotie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie intretinere sotie

Buna ziua,
As dori sa ma ajutati cu un raspuns,daca se poate.Am fost casatorita 17 ani,din care 7 ani am muncit iar 10 am stat acasa sa cresc copilul,adica am fost casnica.De 6 luni am divortat si nu reusesc sa ma angajez nicaieri,prima motivatie fiind varsta si apoi lipsa de experienta.In aceste conditii,ii pot cere fostului sot pensie de intretinere?Mentionez ca am 49 ani.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: argy , utilizator 17:05, 31 Octombrie 2009
Imi pare rau ca aveti probleme, dar pana la urma veti gasi o solutie la acestea. Trimiteti CV-uri la firmele care au profilul in care dvs. aveti calificare si poate veti fi chemata la un interviu, tinand seama de faptul ca sunteti o persoana matura, responsabila, Multi cauta oameni pe care se pot baza, nu neaparat fete tinere. Va doresc succes!:)
rodica382002 a scris:

Imi pare rau ca aveti probleme, dar pana la urma veti gasi o solutie la acestea. Trimiteti CV-uri la firmele care au profilul in care dvs. aveti calificare si poate veti fi chemata la un interviu, tinand seama de faptul ca sunteti o persoana matura, responsabila, Multi cauta oameni pe care se pot baza, nu neaparat fete tinere. Va doresc succes!:)

Multumesc mult pentru sfat,dar de mult am incetat sa cred in minuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie george_81 george_81 p cat timp se acorda pensia de intretinere sotului parat reclamant in procesul e divort? (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere Niculae Cristiana Niculae Cristiana Am divortat, am o hotarare definitiva si irevocabila. Nu am cerut nimic la divort , chiar daca eu sunt pensionata pe caz de boala si am certificat de handicap. ... (vezi toată discuția)
Divort fara minori irk irk in cazul in care sotul doreste desfacerea casatoriei dupa o perioada de 40 ani ,dar pe parcursul casniciei, din cauza batailor si a violentei asupra sotiei ... (vezi toată discuția)