avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Intoarcere in tara
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Intoarcere in tara

Buna ziua am o nedumerire. Eu am 17 ani si locuiesc in Anglia as vrea sa vin inapoi in tara in vacanta de vara dar mama mea nu poate sa vina cu mine pentru ca munceste. Cea ce vreau sa stiu este am nevoie de o procura sa ma introc inapoi in tara? Eu am mai fost acum cateva luni inapoi cu mama si la aeroport nimeni nu m-a intrebat ce varsta am sau daca sunt insotit de cineva la fel si in Romania la aeroport unde se controleaza pasapoartele. Am nevoei de o procura de insotitor sau ceva ca sa ma pot intoarce?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Mai 2018
danforlafu, utilizator
Cel mai recent răspuns: danforlafu , utilizator 20:31, 27 Iulie 2018
da se pare ca a mers! oricum multumesc pentru neinplicare si ignoranta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate trece un minor frontiera Cristea nicolae Cristea nicolae am un baiat de 16 ani care a plecat cu sora lui in spania in vacanta .Iar acum trebuie sa se intoarca acasa dar sora lui care este majora nu poate sa se mai ... (vezi toată discuția)
Excursie copil in strainatate lamar lamar Unul din baietii mei locuieste si lucreaza in Anglia de circa 5 ani. Fiul meu cel mic are 16 ani si asi vrea sa-l trimit in vacanta de vara pentru o saptamana ... (vezi toată discuția)
Acord calatorie minor din strainatate in romania fadgyas fadgyas Buna ziua. Am si eu o intrebare daca puteti sa ma ajutati cat mai repede cu un raspuns sigur si corect.Traim in Belgia in relatie de concubilitate impreuna cu ... (vezi toată discuția)