avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pisica moarta la usa mea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pisica moarta la usa mea

Azi dimineata cand dau sa ies din apartamentul meu, la usa era un colet mare in staniol, cu funda rosie. Cand dau sa ma uit ce e, inauntru o pisica moarta ambalata in acel colet.
In ultimul timp am avut discutii cu vecinul care de o luna isi reface apartamentul si care a distrus parti din proprietatea comuna, a facut mizerie pe hol, zgomot nu mai spun. Nu am facut decit sa-i atrag atentia, vorbind normal, la care mama lui m-a injurat de cateva ori.
Si acum, faza cu pisica moarta, dupa ce ieri i-am telefonat rugindu-l sa faca liniste ca voiam sa ne odihnim. Din momentul primelor discutii am inceput sa primesc si telefoane de amenintare si injurioase pe numarul meu de telefon pe care el il cunoaste. Nu am probe ca el este. Cine ma poate ajuta in aceasta situatie? Ce sa fac? Ma gandesc ca sunt niste infractori si ca nu se vor opri aici. Care e cea mai buna conduita in aceste situatii? Multumesc. Poate s-a mai confruntat cineva cu asa ceva.
Multumesc foarte mult doamnelor si domnilor avocati.
Politia il va audia, desigur, asta e un scop principal al plingerii mele, mi-au zis si cand.
Mi-e sa nu am si mai mari probleme dupa asta.
Ofiterul de la judiciar spune: of, unde nu v-ar bate... sa am si eu dovezi impotriva lui!
In fata, individul nu mi-a spus nimic, se comporta politicos insa nu de putine ori eu l-am auzit spunind ca, daca nu-i convine ceva, varsa la usa acelui vecin.
E ok daca il audiaza.
Inseamna ca plangerea dvs a fost luata in serios.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea unei convorbiri telefonice ca proba kikibv08 kikibv08 Buna seara,in urma cu 2 ani am facut o sesizare unei vecine cu privire la constructia unui balcon,fiul doamnei fiind plecat in strainatate l-a sunat pe sotul ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru lovire si distrugere Digicron Digicron In ce masura ma pot indrepta catre organele de politie cu o plangere daca? - Faptuitorul sau mai bine zis faptuitoarea a intrat cu voia mea in incinta ... (vezi toată discuția)
Ce ar fi trebuit sa faca politia romana? iata de ce nu functioneaza nimic! Costica33 Costica33 La cateva saptamini dupa ce m-am trezit cu o pisica moarta la usa mea, dupa ce am spus in sedinta ca un vecin a deteriorat liftul si ca ar trebui sa plateasca, ... (vezi toată discuția)