Azi dimineata cand dau sa ies din apartamentul meu, la usa era un colet mare in staniol, cu funda rosie. Cand dau sa ma uit ce e, inauntru o pisica moarta ambalata in acel colet.
In ultimul timp am avut discutii cu vecinul care de o luna isi reface apartamentul si care a distrus parti din proprietatea comuna, a facut mizerie pe hol, zgomot nu mai spun. Nu am facut decit sa-i atrag atentia, vorbind normal, la care mama lui m-a injurat de cateva ori.
Si acum, faza cu pisica moarta, dupa ce ieri i-am telefonat rugindu-l sa faca liniste ca voiam sa ne odihnim. Din momentul primelor discutii am inceput sa primesc si telefoane de amenintare si injurioase pe numarul meu de telefon pe care el il cunoaste. Nu am probe ca el este. Cine ma poate ajuta in aceasta situatie? Ce sa fac? Ma gandesc ca sunt niste infractori si ca nu se vor opri aici. Care e cea mai buna conduita in aceste situatii? Multumesc. Poate s-a mai confruntat cineva cu asa ceva.
Multumesc foarte mult doamnelor si domnilor avocati.
Politia il va audia, desigur, asta e un scop principal al plingerii mele, mi-au zis si cand.
Mi-e sa nu am si mai mari probleme dupa asta.
Ofiterul de la judiciar spune: of, unde nu v-ar bate... sa am si eu dovezi impotriva lui!
In fata, individul nu mi-a spus nimic, se comporta politicos insa nu de putine ori eu l-am auzit spunind ca, daca nu-i convine ceva, varsa la usa acelui vecin.