avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pasaport minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pasaport minor

Cum sa procedez sa fac un pasaport băiatului meu de 13 ani? Am divorțat prin notariat si băiatul a rămas în custodia mea.
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 09:08, 24 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Cu certificatul de divort, acordul notarial al tatalui si restul actelor precum si cu baiatul, mergeti la pensii si ii faceti pasaport.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde ce scrie în acel acord notarial; dacă aveţi autoritate părintească comună cu mama şi domiciliul copilului la dvs., aveţi nevoie de semnătura mamei pentru întocmirea paşaportului şi de acordul ei notarial pentru ieşirea din ţară.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pașaport copil minor dumitrunicolaepetru dumitrunicolaepetru Doresc să-i fac copilului minor pașaport. Este neapărată și prezența mamei copilului? Am copilul in custodie, mama are doar drept de vizită. Problema ... (vezi toată discuția)
Plecarea copilului din tara fara acordul ambilor parinti fconstantin fconstantin Buna ziua, As dori sa stiu, daca dupa un divort incheiat la notar, prin care se dovedeste ca, copilul este in custodia memei insa tatal are drept de vizita 2 ... (vezi toată discuția)
Parintii mei divorteaza la notar. ei sunt separati de multi ani ... Luca Catalina Denisa Luca Catalina Denisa Parintii mei divorteaza la notar. Ei sunt separati de multi ani insa de abia acum au hotarat sa faca acest pas la initiativa tatalui meu. Mama mea vrea sa aiba ... (vezi toată discuția)