avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ITP
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ITP

Am cumparat o masina noua, euro 6, in Romania de la un dealer autorizat in august 2016.
Pentru a nu pierde garantia de 5 ani , anual trebuie sa execut revizia obligatorie, la sediul reprezentatiei .
Va rog sa-mi comunicati perioada la care trebuie sa execut ITP-ul.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:34, 24 Mai 2018
Daxa este vehicul nou atunci efectuati ITP la interval de 2 ani,si anterior datei consemnate in certificatul de inmatriculare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizie tehnica auto lumifatu lumifatu am un opel luat in leasing in februarie 2009. as dori sa stiu care din aceste taxe sunt obligatoriu de platit pentru masina: RCA, CASCO, ITP, revizia tehnica ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. daca am cumparat un autovehicul de nou in romania, ... ionut.nicolin89 ionut.nicolin89 Buna ziua. Daca am cumparat un autovehicul de nou in Romania, am obligatia sa fac reviziile si inlocuirile periodice(nu ma refer la reparatii majore) DOAR in ... (vezi toată discuția)
Revizie obligatorie? Anca Puma Anca Puma As vrea sa stiu daca este obligatorie revizia la un an, pt o masina noua, adica cumparata acum un an ( Logan- an fabr. 2013) Multumesc! (vezi toată discuția)