avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare societate taxi cu licienta
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare societate taxi cu licienta

Detin o societate s.r.l am ca obiect de activitate transport in regim taxi cu licienta.Pot sa vand societatea cu tot cu licienta.Am voie sa vand licienta cu tot cu societate?
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 12:48, 26 Mai 2018
Va rog poate sa-mi dea si mie cineva un raspuns?Va rog din tot sufletu.

pituna a scris:

Detin o societate s.r.l am ca obiect de activitate transport in regim taxi cu licienta.Pot sa vand societatea cu tot cu licienta.Am voie sa vand licienta cu tot cu societate?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca vindeti firma, iar firma are licenta taxi, asta inseamna ca ""vindeti"" si licenta de taxi.
Eu as vrea sa fie totul legal. Este legal ?
Este foarte legal.
In ce oras vreti sa vindeti firma si licenta de taxi ?
Practic dumneavoastra o sa cesionati partile sociale unei alte persoane, ca sa iesiti mai ieftin din punct de vedere fiscal.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Mai 2018
Costinel Burca, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitate de transmitere licente transport taxi monalisaalina monalisaalina Am rugamintea sa mi spune-ti daca exista vreo solutie in urmatoarea speta:societate are licente transport taxi. Pentru a vinde masinile cu tot cu licenta,unei ... (vezi toată discuția)
Activitate de transport si licienta NATY_ANCA NATY_ANCA o persoana fizica care detine un camion, are un contract de inchiriere cu o societate comerciala pentru care presteaza servicii. Persoana fizica are licienta ... (vezi toată discuția)
Cum pot face taxi cu masina mea, cum se procedeaza cu licenta? n06d n06d Buna ziua, Am cumparat un Logan si as vrea sa fac taxi. Nu vreau sa ma angajez la o firma pentru ca planul este mult prea mare dar as vrea sa fac lucrez cu ... (vezi toată discuția)