avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Blocare conturi
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Blocare conturi

Bună seara. Soțul meu a lucrat la o firmă care i-a pus la dispoziție mașină pentru deplasare. A primit două amenzi pe care firma a spus că le va plăti, ceea ce nu s-a întâmplat. Acum lucrează în afară ,a trimis bani pe două conturi pe care le are la diferite bănci. Prima bancă i-a luat o sumă de bani din cont cealaltă i-a blocat contul. Ambele în aceeași lună. Este normal?
Cel mai recent răspuns: avLeon , utilizator 06:10, 25 Mai 2018
Da, este normal. Pe fiecare din conturi are poprire, iar banca are dispozitie sa popreasca in orice moment orice suma de bani intra, pana la acoperirea intregii creante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire conturi executare silita buburuza2016 buburuza2016 Buna ziua, am luat un imprumt de la un CAR , tranzactia a fost prin virament bancar, iar in momentul alimentarii contului, am primit si poprire pe toate ... (vezi toată discuția)
Poprire gelu_cr gelu_cr buna seara. as avea si eu o intrebare referitor la poprire. in urma cu aprox trei luni am primit de la doua banci la care am conturi, instiintari despre faptul ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cand fiscul pune o poprire pe salariu si trebuie platita si pensia alimentara de intrtinere a unui minor gabi.gabryel gabi.gabryel Fiscul a trimis poprire pe salariu, la firma, a blocat toate conturile salariatului. Salariatul are de platit si pensie alimentara de intretinere a copilului ... (vezi toată discuția)