avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Eu sau avocatul? Cine e mai bine sa contacteze victima ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Eu sau avocatul? Cine e mai bine sa contacteze victima in cazul de Vatamare Corporala?

Recent am fost implicata intr-un accident in care am accidentat usor pe trecere/in imediata apropriere un pieton. Intrebarea mea este daca pentru o eventuala impacare e mai bine sa contactez eu persoana sau sa faca asta printr-o persoana de mijloc, de pilda un avocat, sau alta persoana calificata sa faca asta.

Multumesc,
Maria
Cel mai recent răspuns: Aria.M , utilizator 16:22, 25 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua!
Rămâne la latitudinea dvs.
Ambele variante au avantaje, respectiv dezavantaje.
Menținându-se în raport cognitiv cu legislația, avocatul va ști de ce manieră să poarte dialogul cu victima.
Insă, dacă aveți veleități de persuasiune, mai ieftin ar fi să discutați personal.
Cu stimă!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc pentru raspuns.
O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala din culpa ilie_mircea ilie_mircea buna seara.acum cateva zile am accidentat pe trecerea de pietoni doua persoane una dintre ele are mana rupta iar cealalta a stat 6 zile in spital iar pe fisa ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni Krista_Krista2013 Krista_Krista2013 Buna ziua, Am avut un accident pe trecerea de pietoni acum cateva zile. Am fost lovita de o masina pe culoarea rosie a semaforului ( mentionez rosu era ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni VasileG VasileG Buna ziua. In data de 20.06.2011 am accidentat un pieton pe trecerea de pietoni.Ma aflam pe un drum cu 3 benzi pe sens,eu eram pe cea din mijloc,la trecerea ... (vezi toată discuția)