avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi caut tatal
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi caut tatal

Buna ziua am o intrebare as vrea sa stiu cum mi as putea gasi tatl care nu lam vazut niciodata nu am multe informati doar numele si prenumele si varsta aproximativ si orasul sau natal multumesc
Cel mai recent răspuns: Ma0554 , utilizator 13:27, 25 Mai 2018
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va adresati cu o cerere la Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti
Sa fac o cere scrind toate informatile ce le am ceva de genul ?

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va adresati cu o cerere la Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenitori Marculescu Cristina Marculescu Cristina Buna ziua,doresc sa stiu cum pot afla daca 2 soti decedati au avut vreo sora si la ce institutii din Bucuresti trebuie sa ma adresez pentru arborele ... (vezi toată discuția)
Cum gasesc o persoana daca stiu cnp si seria , nr.buletin expirat Carmen Viarruel Carmen Viarruel Buna ziua ! Cum pot gasi pe cineva daca detin CNP si un nr si serie de CI expirat plus numele persoanei? Este vorba de un membru al familiei. Multumesc! (vezi toată discuția)
Ce pot face sa imi gasesc mama?? cristianstavarache cristianstavarache Ea a divortat demult de tata si a plecat,imi doresc din suflet sa o gasesc chiar daca ea nu vrea sa ma caute,va rog sa ma ajuta ti!! (vezi toată discuția)