avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum gasesc o persoana daca stiu CNP si seria , ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum gasesc o persoana daca stiu CNP si seria , nr.buletin expirat

Buna ziua ! Cum pot gasi pe cineva daca detin CNP si un nr si serie de CI expirat plus numele persoanei? Este vorba de un membru al familiei. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 14:36, 18 Decembrie 2024
Buna ziua,
Incercati la Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti, dand toate datele cunoscute si motivul pentru care o cautati.
taxa este de 1 leu
Dacă dovediţi interesul în legătură cu persoana respectivă, puteţi solicita direcţiei de evidenţa persoanei de la nivelul mun. Bucureşti sau de la nivelul direcţiilor judeţene informaţii despre adresa de domiciliu a persoanei căutate.
Cum pot găsi numărul persoanei cu ajutorul buletinului
La Direcția de Evidența Persoanei, dar doar dacă dovediți interesul la aflarea acestei informații.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcriere certificat nastere BOSKY BOSKY Buna ziua, de unde se pot solicita informatii despre transcrierea certificatului de nastere al unei persoane nascuta in URSS 1932 (vezi toată discuția)
Succesiune elenacristi2005 elenacristi2005 buna ziua , am si eu o intrebare ,sotul meu a decedat acum o luna ,avem un apartament cumparat direct de la dezvoltator la care mai avem de achitat rate timp ... (vezi toată discuția)
Imi caut tatal Ma0554 Ma0554 Buna ziua am o intrebare as vrea sa stiu cum mi as putea gasi tatl care nu lam vazut niciodata nu am multe informati doar numele si prenumele si varsta ... (vezi toată discuția)