avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate si constructie ilegala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate si constructie ilegala

Buna ziua,
Mama mea are titlu de proprietate pentru terenul ce a fost al parintilor ei. Pe acest teren se afla o casa batraneasca ce figureaza in arhivele primariei, insa titlul de proprietate si procesul verbal de punere in posesie sunt doar pentru teren. Sotul surorii ei (decedata), fara a avea drept, a vandut cu chitanta de mana proprietatea. Cei care "au cumparat" au constrit pe structura casei o alta. Mama mea a decedat, iar noi nu putem sa intram pe proprietatea noastra. Nu ne ajuta nici primaria, nici politia. De 8 ani stam in procese care se termina fara rezultat. Ce solutii avem? Politia spune ca nu putem intra pentru ca au bunuri acolo. Mentionez ca nu locuieste nimeni acolo.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 19:33, 25 Mai 2018
Acțiune in revendicare si evacuare. Un avocat bun va descurca si rezolva problema.
Bună ziua!
Formulați acțiune în revendicare!
Dar și un capat de cerere cu privire la accesiunea imobiliară artificială cu privire la construcția edificată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesiune imobiliara sau altceva mariana_iuliana mariana_iuliana Printr-o hotarare ramasa definitiva si irevocabila, in urma unei actiuni in revendicare mi s-a atribuit in proprietate un teren, insa nu si constructia de pe ... (vezi toată discuția)
Este acesta un caz de accesiune imobiliara artificiala? inm2015 inm2015 Proprietarul unui teren si al unei case edificate pe acest teren, construieste(fara autorizatie) 2 anexe gospodaresti(magazii) pe acest teren. Dupa 5 ani, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! - uzucapiune teren de sub imobil cristi-pandelescu cristi-pandelescu As dori sa ma lamuriti cu dreptul la uzucapiune. Parintii mei locuiesc intr o casa construita de ei pe pamantul bunicilor, pentru care au schita facuta si ... (vezi toată discuția)